Program


Hele dagene
F2 Hotell, graffiti

EN BUDDHA FRA BAMIYAN

Festivalen «A night with Buddha» og ILIOS plasserer en digital Buddha på veggen til Hotell F2 i Harstad sentrum. Vi markerer at det er 20 år siden at Taliban sprengte de eldgamle statuene i Bamiyan-dalen. Vår Buddha spiller musikk og sprer god karma i en tid da vi trenger det ekstra mye.

Les mer

GRATIS

fredag 01. oktober
20:00
Støperiet

Rooms & Rituals

Trondheim Voices har fått fantastisk kritikk for sin Rooms & Rituals. «En orkan av kreativitet», som en fransk kritiker uttrykker seg. En musikalsk sanseopplevelse basert på avansert lydteknologi, menneskelig stemmeprakt og kunstneriske prestasjoner på skyhøyt nivå.

Les mer Kjøp billett
fredag 01. oktober
21.00
Bysentret scene

Polkabjørn & Kleine Heine

Sist de var her var det ingen som hadde hørt om Korona. Likevel var det flere publikum som meldte om pusteproblemer underveis. Polkabjørn & Kleine Heines halsbrekkende musikalitet og sofistikerte bygdehumor treffer blink i alle nordmenns vitale følelsesorganer.

Les mer Kjøp billett
lørdag 02. oktober
16.00
Støperiet

You Talking to Me?

En til tider smått hysterisk performance som undersøker sosiale relasjoner og forholdet mellom individ og kollektiv. Rett etter framføringen blir det paneldiskusjon ledet av Anki Gerhardsen med utvalgte tungvektere i nordnorsk kulturliv, inkludert Skjalg Fjellheim og påtroppende sjef for europeisk kulturhovedstad Bodø 2024 i panelet.

Les mer Kjøp billett
lørdag 02. oktober
21.00
Bysentret scene

Hassan Habanero’s Samtidsegg

Finn Arve Sørbøe tar plass i kulturelitens lenestol iført alpelue og skjerf. Han forteller det elleville eventyret om røyskatten Hassan Habanero, som søker en dypere mening med livet og begynner å spille slagverk. Forestillingen passer for kulturkjendiser, advokater og folk flest som lurer på hva som egentlig foregår i kultursektoren (men aldri har turt å spørre)

Les mer Kjøp billett
lørdag 02. oktober
12.00
Næss & Lind i Hilsegata

Lunsjkonsert «Dai Raft»

Hamid Sakhizada, Harpreet Bansal og Kaveh Mahmudiyan spiller musikk fra albumet «Dai Raft» i Harstad – verdens første friby for musikere. En sjelden konsertopplevelse med noen av Norges fremste musikere. Dette vil bli en snakkis blant alle som har et snev av sans for nyskapende verdensmusikk.

Les mer Kjøp billett
Gjensidige logo
Harstad Tidende logo
Den norske kirke logo
polarkonsult logo
Troms og Finnmark fylkeskommune
nyMusikk logo
Harstad Kommune Logo
Sparebanken 68 Nord logo
Chili Logo