Back to All Events

ILIOS Lounge

ILIOS-Lounge utenfor Outsiders Art og Made in Harstad

kl. 14.00 - 18.00  

ILIOS parkering.jpg

I fjor lå ILIOS-Lounge utenfor Harstad Kino. Bildet av mannen som betalte parkering mens publikum drakk kakao, spiste solboller fra Bakerinnen og hørte på Tonje Unstad ble en liten hit på sosiale medier.

 

OA.jpg

I år ligger ILIOS-Lounge i Rikard Kaarbøs gate, utenfor Outsider Art og Made in Harstad. Det vil bli gratis servering av kakao og solboller, konserter og aktiviteter. Inne på Outsider Art er det utstilling av Herleik Kristiansens bilder, sammen med lyssatte treskulpturer av Gunn Johansen fra Kvæfjord, med artistnavnet Dame Goodchild. 

 

Å tatovere kunst eller lage puslespill av sine egne kulltegninger?

Made in Harstad kl. 15.30 - 18.00

Christel.jpg

På Made in Harstad blir det kunstnermøter og spennende aktiviteter i regi av forlaget Utenfor Allfarvei og tegner Christel Boqvist. Kan man tatovere kunst på mennesker, eller lage puslespill av sine egne kunstverk? Selvsagt kan man det. 'What do you want, what do you really, really want' har Kiyoshi Yamamoto kalt ILIOS-utstillingen sin. I tråd med temaet skal kunstner Øyvind Lauvdahl samarbeide med Tommy og Wenche på Red Monkey tatoveringsstudio. Det hele video-streames til Made in Harstad.

Her inne er også Christel Boqvist med sine praktfulle tegninger. Hun vil ta en av dem som egner seg, og så lage puslespill av bildet i både stort og smått format. Puslet kan legges der og da av barn i alle aldere!

 

ILIOS-Lounge 

Utendørs kl. 14.00 - 18.00

Utendørs blir det en lyssatt lounge med paller og lammeskinn, solboller og kakao med krem. Det blir kortere og lengre musikalske innslag, noen annonserte, andre ikke. Tidene er omtrentlige, og avhenger av temperatur, vindstyrke og nedbør. Men vi vet at Susanne Lundeng, Marja Helena Fjellheim Mortensson og en oktett fra Vokal Nord kommer!

Susanne Lundeng 1, foto-Guri Dahl.jpg

ILIOS Lounge
ca. kl. 15.30: Susanne

 Lundeng med band

Marja portrett sørsamisk.jpg

ILIOS Lounge
ca. kl. 16.30: Marja Helena Fjellheim Mortensson og Vokal Nord

ILIOS Lounge kl. 14.00 - 18.00. Gratis inngang, solboller og kakao.