Back to All Events

Susanne Lundeng 'Det va nære på'


  • Nordic PUB Harstad (map)

Lørdag 3. februar kl. 21.30 (åpent til 02.00)
Sted: Nordic P.U.B
Pris: 200 inkl. avgift (aldersgrense 18 år)
Varighet: 80 min (show starter 22.00)   

Susanne Lundeng 1, foto-Guri Dahl.jpg

ILIOS Festivaklubb lørdag

ILIOS er veldig glade for å kunne presentere live-premieren på Susanne Lundengs nye album, 'Det va nære på' som kommer 10. mars. Flunkende ny nordnorsk musikk med en spellekvinne som kunne innkassere en skinnende blank Spellemann for sitt forrige album i 2016. På hennes 10. utgivelse får vi møte ei ny side av Lundeng, som debuterer som tekstforfatter. "Det siste året har tekster uventa banka på, og æ har turt å åpne døra. Det strømmer på med tekst og musikk», sier Susanne selv. Ord om det nære i livet, om nyanser, raushet, det som nesten gikk, stolthet har blandet seg inn i felelåtene hun skriver, men også blitt selvstendige sanger. «Det va nære på» i live-utgave består av en nordnorsk supertrio med tangentspiller Bjørn Andor Drage, slagverker Bård Bergrabb og lydkunstner Are Bredahl Simonsen. Musikken blir omtalt som drivende melankolsk, nedtonet og sår - men også stormfull som opphavskvinnen og alle de tusen slåttene hennes. En harmonisk villskap som i kombinasjon med Susannes ekspressive og energiske felespill og sceneopptreden får publikum til å skjerpe sansene.

Earlier Event: February 3
Bobler (støy) og brass!