Back to All Events

Polkabjørn & Kleine Heine med Halvar Djupvik


Torsdag 1. februar kl. 21.30 (åpent til 02.00)
Fredag  2. februar kl. 21.30 (åpent til 02.00)
Sted: Nordic P.U.B
Pris: 200 inkl. avgift (aldersgrense 18 år)
Varighet: 90 min med pause (show starter 22.00)

Polkabjørn 2018.2.jpg

ILIOS Festivaklubb fredag

Kake blir det ikke servert på ILIOS festivalklubb. Men pølser, øl og musikalske påfunn som kan få den mest umusikalske grinebiter til ønske seg trekkspill og jodle-kurs i bursdagsgave. Musikken ledsages av verbale betraktninger som gir deg et annet syn på både Norge, Romsdalen, Elvis, byen Tuva i Sibir, oppvekstkår, operakunst og en rekke andre kulturelle fenomener. Harstad er siden sist blitt en stand up-by, og her har både lokale og tilreisende stå-oppere mye snadder å la seg inspirere av. Som tidligere nevnt har alle fra Ole Paus, Kongehuset, Statoil, AHA, Ylvis og UD benyttet seg av disse ustoppelige romsdølingenes fornimmelse for timing og velsmurte replikker. Ta altså med nitro, lommetørkle og nok penger til både brus, pølse og øl. Man kan ikke le seg ihjel på fastende mage.