Back to All Events

Polkabjørn & Kleine Heine med Halvar Djupvik


  • Nordic P.U.B Harstad (map)

Torsdag 1. februar kl. 21.30 (åpent til 02.00)
Fredag  2. februar kl. 21.30 (åpent til 02.00)
Sted: Nordic P.U.B
Pris: 200 inkl. avgift (aldersgrense 18 år)
Varighet: 90 min med pause (show starter 22.00)

Polkabjorn 2018.jpg

ILIOS Festivaklubb torsdag

I fjor inntok Polkabjørn og Kleine Heine ILIOS festivalklubb med jodling, slagere fra 30-åra, strupesang, cowboy-hits og ravgale verbale utlegninger som fikk garvede nordlendinger til å gispe etter luft. Dette er musikalsk stand-up, sit-down og alt der i mellom i et forrykende men lunt Romsdals-tempo. De musikalske innslagene holder et virtuost nivå, og på vegne av samtlige tilstede i fjor er de nå tilbake på ILIOS. Dette er musikalsk samtids- og sanntidshumor på et nivå som har sendt duoen opp på scenen sammen med AHA, Ylvis og som bursdagsgave da Ole Paus feiret 70-årsdag på operaen i Oslo. Etter et besøk på Petro-messen i Harstad havnet Kleine Heine og ILIOS-sjef Eriksson på Utheim. Da Heine Bugge kunne fortelle at han og Polkabjørn gjerne kunne tenke seg å komme tilbake til ILIOS sammen med operasanger Halvar Djupvik fra Romsdalen var ILIOS første booking på plass. Dermed kan ILIOS altså presentere 2 kvelder med Polkabjørn & Kleine Heine i trioformat. Ta med nitro, lommetørkle og penger til pølse og øl. Man kan ikke le seg ihjel på fastende mage.

For nye sjåarar - ein liten trailer:

Earlier Event: February 1
Åpningskonsert