Back to All Events

Festivalhotell Scandic Hotel


Festivalhotell ILIOS-festivalen
Dager: 1. og 2. februar
Sted: 
Scandic Hotel, Harstad

Scandic-Harstad-Eksterior.jpg

Festivalhotell med festivalklubb, baren Thors og festivalkontor

Scandic Hotel har vært ILIOS samarbeidshotel siden 2017. I lobbyen på hotellet vil vi ha et enkelt festivalkontor som kan gi opplysninger om de aktuelle arrangementene. Vi kan også bidra med praktiske opplysninger. Kontoret er betjent fra kl. 13.00 til 18.00. Lobbybaren Thors ved siden av lobbyen vil være samlingssted for våre frivillige, utøvere og publikum som ønsker å møte oss. Når det gjelder billetter er det linker til billettsalg for hvert enkelt arrangement på ilios.no og på www.harstadkulturhus.no. Når det gjelder Festivalklubb lørdag 2. februar og Byvandring søndag 3 februar selges billetter i døra tog på oppmøtested. Festivalklubben befinner seg i Nordic P.U.B, i samme bygg som Scandic Hotel.