Back to All Events

Festivalklubb: Country & Contemporary


Lørdag 2 februar kl. 22.00
Sted: 
Nordic P.U.B
Pris: 200/100 (ingen avgift)
Varighet: 75 min (klubben er åpen til 02.00)

country.jpg

En mann av folket som hater både samtidsmuskk og country, og en mann fra kultureliten som elsker begge sjangerne. Det er bare å gjette, bokstavelig talt. ILIOS kjører Kahoot-konkurranse med Ronny Fyhn Hansen og Knut Eriks Sundqvist som programledere.

Etter «Clear the Saloon» med SISU samles vi på festivalklubben til garantert uhøytidelig moro og Kahoot-konkurrranse! Ta med oppladet mobil og dann lag sammen med dine verste venner eller beste uvenner. ILIOS har utfordret Ronny Fyhn Hansen og Knut Erik Sundquist som programledere og eneveldige dommere. Da Elwood Blues møtte Claire, kona til eieren av “Bob’s Country Bunker” spurte han: “What kind of music do you usually have here?” Claire svarte: ”Oh, we have both kinds - country and western. På ILIOS festivalklubb blir det spørsmål og lydeksempler fra både Johnny Cash og Sofia Gubaidulina. Baren er åpen, og vi får regne med at Billy the Kid og hans folk er innenfor dørene (and dont forget there’s a new Danish Sheriff in town).

Earlier Event: February 2
SISU: Clear the saloon!
Later Event: February 3
ILIOS Byvandring