Feb
3
1:00 PM13:00

ILIOS Byvandring

Søndag 3. februar kl. 13.00
Ingen ILIOS-festival uten Byvandring. Årets utgave har 4 holdeplasser, der siste stoppested byr på både kakao, solboller og framføring av musikk laget av en komponist fra ILIOS-byen Harstad. Vi sier ikke mer!

View Event →
Feb
2
to Feb 3

Festivalklubb: Country & Contemporary

Lørdag 2 februar kl. 22.00
Etter «Clear the Saloon» med SISU møtes vi på festivalklubben til uhøytidelig Kahoot-konkurrranse! Vi har invitert Ronny Fyhn Hansen og Knut Erik Sundquist som programledere. En mann av folket som hater både samtidsmuskk og country, og en mann fra kultureliten som elsker begge sjangerne. Det er bare å gjette, bokstavelig talt.

View Event →
Feb
2
8:00 PM20:00

SISU: Clear the saloon!

Lørdag 2 februar kl. 20.00
Sentimental men hardtslående western-promenade med SISU Percussion Ensemble i rollen som Billy the Kid og hans kumpaner. Film, slagverk og barpianist! Kvelden avsluttes med støv og dekonstruert hip-hop signert medlemmer av nyMusikks komponistgruppe. 

View Event →
Feb
2
2:00 PM14:00

Kurs i å anmelde musikk

Lørdag 2 februar kl. 14.00
Levende musikk forsvinner mens du hører på den. En anmeldelse av en konsert kan stå igjen for alltid. Hild Borchgrevink og Ida Habbestad har fartstid som musikkanmeldere i Dagsavisen og Aftenposten, og holder kurs i å anmelde musikk på ILIOS.

View Event →
Feb
2
to Feb 3

Sub Adventure

Lørdag, 2 februar kl. 14.00, 16.00 og 18.00.
Performance under vann! En RIB tar deg med til en flytende arena. Ombord får du liggeplass på et lamme- eller reinsdyrskinn. Og du får en vannkikkert! Det skjer ting i havet som vi ikke vet om! Sikkerheten ivaretas av profesjonelle aktører og alle år blir utstyrt med redningsdrakt og flytevest.

View Event →
Lunsjkonsert med supertrio
Feb
2
12:00 AM00:00

Lunsjkonsert med supertrio

Lørdag, 2 februar kl. 12.00
Årets lunsjkonsert blir en gjentakelse av solo-suksessene fra 2017 og 2018, med den forskjellen at nå spiller solistene sammen som duo med en av komponistene som gjest på bassklarinett. Få et gjensyn med super-instrumentalistene Nils Anders Mortensen og Tor Johan Bøen, med musikalsk lunsjgjest Håvard Lund.

View Event →
Feb
1
to Feb 2

Festivalhotell Scandic Hotel

Festivalhotell
Scandic Hotel har vært ILIOS samarbeidshotel siden 2017. I lobbyen på hotellet vil vi ha et enkelt festivalkontor som kan gi opplysninger om de aktuelle arrangementene. Vi kan også bidra med praktiske opplysninger. Kontoret er betjent fra kl. 13.00 til 18.00 fredag 1. og lørdag 2. februar.

View Event →