Fliflet / Hamre / Nystrøm

«OM DE FØDES, GIFTES ELLER DØR – FLIFLET/HAMRE FÅR DEM I HUMØR».

I tillegg til varm lunsj fra kjøkkensjefen på Thon serveres det Ivar Aasen i Balkan-takt, utagerende barnesanger fra Sogn og andre sofistikerte anretninger. Legg til improvisasjons-geniet Rolf-Erik Nystrøm, og du har starten på en svært vellykket ILIOS-fredag.

Fliflet/Hamres motto er ikke å spøke med, og godt humør hjelper faktisk mot både økende strømpriser og høyt rentenivå. ILIOS-festivalen har tradisjon for å binde sammen Vestlandets belasta trekkspill-miljøer med Harstads intetanende publikum. I år med sære og populære Fliflet/Hamre, for anledningen toppet med Rolf-Erik Nystrøm på saksofon. Med trekkspill, trommer, sang og stepp og gryter, har Gabriel Fliflet og Ole Hamre i mer enn tretti år strødd sine musikalske forundringspakker over land og strand. Fortsatt er de fulle av oppdagelseslyst og spilleglede.

Og på ILIOS-festivalen 2024 har de altså invitert en like lekelysten kar, saksofonisten og improvisasjonsgeniet Rolf-Erik Nystrøm! Sammen med ham svinger Fliflet/Hamre råere enn noen gang, samtidig som det vare og poetiske får nye, vakre farger. Gjør klart for Balkan, Ivar Aasen, glad galskap og pur poesi – og selvsagt litt styrkende allsang! Det blir sanger til vakre gårdsnavn i Hardanger i makedonsk takt, utagerende barnesanger fra Sogn, steppedans i aggressiv 9/16-delstakt og mye annet lekkert. Og som sagt ikke minst den varme lunsjen fra Thon Hotels kjøkken. 

Kjøp Billett
Dato:
fredag 02. februar
Klokkeslett:
12:00
Sted:
Lunsjkonsert på Bar Bassit
Pris:
455.- Varm lunsj inkludert!
Varighet:
60 min
Servering:
Lunsjkonsert (drikke selges)
Troms og Finnmark fylkeskommune
nyMusikk logo
Harstad Kommune Logo
Sparebanken 68 Nord logo