Polkabjørn & Kleine Heine

Vi vet at det å ha det ekstremt morsomt styrker immunforsvaret, så mens vi venter på vaksinering er dette et godt alternativ. 

Polkabjørn & Kleine Heine er et bygdenorsk kultfenomen fra Møre og Romsdal som har spredt seg til alle deler av verden hvor det snakkes norsk. Gutta har stått på scenen med alle fra Ole Paus til Ylvis og når ut til publikum enten det er 90 eller 9 000 mennesker foran scenen. Susksessoppskriften er egentlig ganske enkel: To ekstremt dyktige musikere har skaffet seg oversikt over norsk og internasjonalt folkelig repertoar i et omfang som konkurrerer med Spotify-katalogen. Så gyver de løs med en miks av halsbrekkende musikalske framføringer, underfundig bygdehumor og sylskarpe observasjoner av vår samtid. Polkabjørn jodler, strupesynger og tolker country-klassikere til den store gullmedalje. Rappkjeften Kleine Heine er tonefølge, og viser hvorfor én trekkspiller kan erstatte hva som helst fra et symfoniorkester til en trøorgel. Eller et storband, for den saks skyld.

Denne gangen har vi plassert Polkabjørn & Kleine Heine i Støperiet. Det blir en intim og ganske unik setting med 50 personer i salen, servering med flaggsignal og god avstand. Det blir ståbord for 15 besøkere i kohorter lengst bak, og 35 stoler foran scena. En kveld med musikalsk esprit og utspekulert humor levert med med snert og elskverdighet. Alt for immunforsvaret!

Kjøp Billett
Dato:
fredag 05. februar
Klokkeslett:
21.30
Sted:
Harstad kulturhus, lille salen
Pris:
kr. 350 (inkl. avg)
Varighet:
60 min
Servering:
Ja (med smittevern)
Gjensidige logo
Harstad Tidende logo
Den norske kirke logo
polarkonsult logo
Troms og Finnmark fylkeskommune
nyMusikk logo
Harstad Kommune Logo
Sparebanken 68 Nord logo
Chili Logo