Logo
Image

Torsdag 2. februar - kl. 21.30

ILIOS Festivalklubb

Billettpris kr. 150


Kjøp billettTonje Unstad med Demona og Kalabalik

Tonje Unstad skal synge ved ILIOS Lounge foran Harstad kino på fredag kl. 16.30. Men det betyr ikke at hun kan sitte på hotellrommet med pledd, tekopp og fjernkontroll kvelden før. Nei, er man på turné er man på turné.


Tonje Unstad har laget et helt nytt album som heter "Svermere". Det har fått storartet kritikk, og er ny nordnorsk tekst og musikk som vi gjerne vil ha på ILIOS. Underfundige viser for voksne om Demona og Kvite løgne. Noen av låtene er spilt inn med en besetning og arrangementer som tidvis dufter av både Weill og Waits. Så når Balkanorkestret Kalabalik først skal spille på ILIOS festivalklubb og Tonje Unstad sitter på et hotellrom i etasjen over, da går det som det går. Tøffingen fra Liland takket ja til invitasjonen fra Kalbalik og det vil nok glede både publikum og musikanter.


Vi får da en avdeling med Kalabalik der Tonje Unstad er gjest, og framfører nye sanger i flunkende nye arrangementer. Og kanskje et par perler fra arkivet. Så blir det pause før Kalabalik kommer tilbake med en bunke Balkan-hits på brunt papir under armen. Etter en halv time i halsbrekkende taktarter kan ILIOS-festivalens første kveld rundes av med en pils og ei pølse i lompe.


Og hvis det er noen som absolutt ikke har snakket ferdig om John Persens akkorder, Jan Bangs samplinger eller Sidsel Endresens vokale krumspring, så er festivalklubben åpen til kl. 02.00. Men da er det slutt for idag.