Logo
Image

Lørdag 4. februar - kl. 13.00

ILIOS Lounge (foran Harstad kino)

Gratis adgang (inkl. kakao, krem og mini-solboller)
ILIOS Lounge - utekultur i februar!

BÅLKURVER, LAMMESKINN, KAKAO OG KREM FORAN HARSTAD KINO

 

I Harstad er det er et yrende liv i friluftsområdet Folkeparken om vinteren, med plass til både kondomdrakter, hunder og smårollinger. Ski og akebrett er kanskje ikke det man tar med på ILIOS-festivalen, men litt mingling utendørs i februar synes vi hører med når det tross alt er solens tilbakekomst som har definert både tid og navn for festivalen.

 

Rett utenfor Harstad kino etablerer vi en utendørs lounge, med vedfyrte bålkurver og pallebenker med lamme- og okseskinn. Det blir servert gratis kakao med krem og mini-solboller fra Bakerinnen. Her vil det også bli annonserte og uannonserte musikkinnslag fra fredag 3. februar.

 

På lørdag 4. februar blir det overføring av bilder og lyd til loungen fra Peter Badens digitale installasjon ILIOS BOREALIS, som står inne på Castello. Der kan alle som vil lage sin egen digitale samtidskunst gjennom å styre LED-lamper, 3D-grafikk, laserlys, lyd og musikk med armer og ben. Installasjonen er gratis og passer for hele familien. Peter Baden er til stede og hjelper til. 

 

ILIOS Lounge vil være et godt utgangspunkt både for festivalbesøk, sentrumsshopping eller et besøk på noen av byens utmerkede serveringssteder.